Heeft u het ook naar uw zin gehad? Laat een leuk bericht achter op onze gastenboek. Wij waarderen uw reactie enorm.

Na ontdekking van Porto Pino kwamen we er geregeld. De formule blijft dezelfde: je hebt de tafel de hele avond tot je beschikking, je eet wat de pot schaft en betaalt daarvoor een vaste prijs ( € 34 p.p.). Voor dat geld begin je met een amuse, daarna wordt de tafel volledig volgebouwd met allerlei warme en koude Italiaanse gerechten (anti-pasti) en tot slot krijg je een bordje pasta. Prima kwaliteit en erg leuk eten. We hebben wel ontdekt dat we er liefst met meer mensen komen. Met die overdadig gevulde tafel is het gewoon leuker om er met z’n allen van te genieten, al pratend steeds weer een ander gerecht uitproberen. Er zitten dan ook altijd tafels van zes, acht, tien personen of meer.
Bron: www.leidslekkers.nl

Een italiaanse oase in leiden. Je waant je in een boerenrestaurant in de Marche. De wijnen zijn een feest net als de bijzonder onnederlands vriendelijke bediening. De gerechten zijn van een gerusstellende overdaad en variatie. De avond voor vrienden en familie. Het enige dat tegen kan vallen is de hollandse regen en kou als je weer naar huis toe moet, want het italiaanse gevoel maakt zich onherroepelijk meester van de bezoeker!
Bron: www.iens.nl

Erg leuk restaurant, leuk concept. Het leuke is dat er diverse zaken op tafel komen die
je wellicht niet zelf zou bestellen, maar alles was lekker. Al met al een gezellige avond
gehad, kwaliteit eten en service was goed, ambiance en sfeer waren eveneens goed.
Bron: www.dinnersite.nl

Voor het eerst sinds lange tijd weer bij Porto Pino geweest. Wat een heerlijke avond. Oliviero die al 15 jaar of meer samen met Giancarlo de scepter in de keuken zwaaide heeft een jaar geleden dit heerlijke restaurant over genomen. Zoals gebruikelijk het ene heerlijke hapje na het andere. Speciaal vandaag wilde broccoli van de vulkanische grond van Napels, door Oliviero geïmporteerd. Dit restaurant staat bij ons op nr. 1 als we iets te vieren hebben! Wij komen hier al sinds de opening zon 20 jaar geleden, toen bij Giancarlo, Wil en Yvette.

Wij zijn net terug van vakantie in Italie en hier kan je je vakantie gevoel nog even bewaren. De heerlijke verse, eerlijke gerechten en de enthousiaste Oliviera maken dat je je in Bella Italia waant.

Karin & Ron

Vul ons gastenboekformulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht