Heerlijk Italiaans eten in een gezellige setting

Heerlijk Italiaans eten in een gezellige setting

Bij Porto Pino kunt u echt de Romeinse smaak proeven. Er is namelijk geen sprake van algemeen Italiaans eten. In Italië is het eten in elke streek weer anders. Dit komt omdat de italiaanse keuken in de loop van de tijd verschillende invloeden van cultuur heeft gekend. Elke streek heeft dus zijn eigen karakteristieke smaak. Porto Pino is met name gespecialiseerd in de Romeinse keuken.

Chefkok en eigenaar Giancarlo is als het ware opgegroeid in de Italiaanse keuken. Dit kunt u duidelijk merken aan de variëteit van het eten die u in de loop van de avond krijgt voorgeschoteld. Elk gerecht is een ware feest opzich.

 

Porto Pino is gespecialiseerd in gerechten met vis en groente.

Het sleutelwoord is vooral genieten. Bij Porto Pino nemen we de hele avond de tijd voor u. U blijft de hele avond bij ons aan tafel en wij verassen u steeds weer met andere overheerlijke gerechten. Snel een hap naar binnen en weer weg is er dus niet bij. U begint het menu met de koude gerechten, vervolgens kunt u genieten van de warme gerechten. U krijgt de hele avond door een variatie aan gerechten. Bij ons draait alles om het genieten van de smaak.

Porto Pino is gespecialiseerd in gerechten met vis en groente. Heeft u een speciaal dieeët dan houden we daar uiteraard rekening mee wel vragen we u om dit tijdens het reserveren aan te geven.

Een menukaart hanteren wij niet. Per avond hebben wij een andere samenstelling van het menu. Het menu bedraagt € 34,50 p.p. excl. drinks en dessert. en duurt de hele avond. Kortom genieten en gezelligheid.