Reserveren? Bel: 071 521 95 05

Het wordt een mooie zomer

Zomer 2022 hebben wij weer een terras direct aan het water op een van de mooiste locaties van Leiden. Midden in de Haven! Het terras is dagelijks geopend. Kom langs voor lunch of diner en ontdek een van de best bewaarde geheimen van Leiden.

Porto Pino Leiden is geopend!

Ons team verwelkomt u graag in het mooiste Italiaanse restaurant van Leiden. Wil jij ook beleven wat onze topkok voor je op het menu heeft gezet? Reserveer dan snel.

Een intense smaakbeleving

Wij willen het allerbeste Italiaanse restaurant van Leiden en omstreken zijn. Daarom hanteren wij onze speciale formule. Als u bij ons reserveert eet u in principe niet “à la carte”, maar gaat onze topkok u een avond lang verwennen met de mooiste gerechten, gemaakt van eerlijke en traditioneel Italiaanse ingrediënten. Een beleving die u niet snel zult vergeten. De prijs voor het gehele menu is € 42,50. Drankjes zijn daar niet bij inbegrepen. Wilt u liever geen gebruik maken van ons menu, dan kunt u kiezen uit een aantal al la carte gerechten.

Meet the Chief

Onze topkok runt met zijn team onze Italiaanse keuken. Hij bepaalt wat u eet, maar ook met welke ingrediënten zijn favoriete gerechten worden bereid. Onze kok is kritisch. Alleen eerste klas producten mogen zijn traditionele gerechten in en hij neemt met minder geen genoegen. 

Wilt u weten wat er allemaal wordt kookt? Reserveer dan een tafel en laat u verrassen >>