Porto Pino biedt u een uitstekende keuze aan wijnen. Onze meeste wijnen zijn van oors prong uiteraard Italiaans. Maar wij hebben ook wijnen uit andere streken van de wereld voor u in huis. Elke week hebben wij een speciale wijn voor u in de aanbieding. Op deze wijn geldt dan een korting. Vraag naar onze wijn van de week bij uw gastvrouw of -heer.

 

Heerlijke wijnen proeven bij Porto Pino

...ook geven wij u alvast een voorproefje van ons assortiment aan speciale wijnen...

Uw gastvrouw of gastheer kan u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de wijn. Vraagt u gerust welke wijn er past bij de gerechten van de avond. Hiernaast vindt u een kleine selectie van de wijnen die wij serveren.

De prijzen van de wijnen varieëren en beginnen al vanaf € 18 per fles. Uiteraard uitgezonderd onze wijn van de week. Die wordt aangeboden met een speciale korting.

 

Pinot Grigio Ritratti Cantina di La Vis

Een uitstekende Pinot Grigio uit de streek die 'de wieg van de witte wijn wordt genoemd', namelijk Trentino. Een eerste klas witte wijn, met z'n typisch gekruide smaak, de geur van acacie honing en tropische vruchten, licht droog en heel zacht.

Yrnm Zibibbo di Pantelleria Miceli Patelleria

Pantelleria is een eiland 100 km ten zuiden van Sicilië, midden in de mediterraanse zee. Yrnm is een droge wijn gemaakt van één druif namelijk de Zibibbo. Deze druif wordt uitsluitend gebruikt om een zoete dessertwijn te maken. Het resultaat is verbluffend, de geur is typisch zoet en de smaak is een ware verassing: in tegenstelling tot de geur is deze uitgesproken droog en fris, lang en verleidelijk. Kortom uniek in de wijnwereld.

Tredilontano Rosso di Sicilia Aziende Vinicole Miceli

Een verbazingwekkend lekkere rode wijn uit het zonnige Sicilië. De geur is meteen heel intens (bosvruchten, rijpe pruim). De smaak is heel vol, krachtig, droog maar heel zacht met een bijna zoetirige afdronk.